macOS Sierra en RagTime

Venlo NL, Hannover DE, 29 juni 2016
 

Let op: dit bericht is ouder en klopt niet meer sinds het verschijnen van macOS 10.12.2 - RagTime 6.6 is geheel macOS Sierra en High Sierra compatibel!

Twee weken geleden waren we op de Apple ontwikkelaarsconferentie WWDC in San Francisco. We konden onze ideeën en vragen met Apple bespreken en het toekomstige besturingssysteem van Apple overtuigde ons ook.

Natuurlijk hebben we macOS Sierra uitgebreid getest met de eerste release om ervoor te zorgen dat RagTime feilloos samenwerkt met macOS Sierra. Voor klanten van RagTime 6.6 zijn er geen extra kosten. Oudere RagTime versies zijn niet compatibel en moeten worden vernieuwd.

De geteste versie van macOS Sierra is nog niet definitief, ook wat RagTime aangaat zullen er meerdere gratis updates voor RagTime 6.6 voorafgaan aan de publicatie van Sierra.

We blijven aan de bal.

 

RagTime 6.6 ondersteunt ’El Capitan’ en Windows 10

Alle huidige Mac- en Windows-besturingssystemen worden ondersteund. Alle problemen zijn opgelost. RagTime 6.6 bevat nieuwe functies en verbeteringen en maakt gebruik van de nieuwste developer tools. Daarmee krijgen de gebruikers een snellere en een in het algemeen nóg stabielere RagTime versie.

 

RagTime 6.6 - eenvoudig en productiever werken

Met de professionele business-publishing software RagTime kunnen gebruikers zowel office documenten alsook professioneel ontworpen documenten maken.

Het omvat geavanceerd ontwerpgereedschap en is de perfecte combinatie van een kantoor- en desktop publishing programma: RagTime combineert kadergeoriënteerde pagina-opmaak met krachtige prestaties op het gebied van tekstverwerking en uitgebreide spreadsheets. De software werkt met illustraties en maakt grafieken en sjabloondocumenten in een comfortabele lay-outomgeving.

U kunt RagTime voor alle mogelijke taken gebruiken - van het "gewoon even" maken van formulieren tot het produceren van database gestuurde meertalige technische catalogussen - en het is daarbij ook nog eens eenvoudig in het gebruik.

RagTime is beschikbaar voor Mac en Windows en is tussen deze besturingssystemen volledig compatibel. Meer informatie over alle mogelijkheden en voordelen van RagTime vindt u hier: www.ragtime-online.nl

RagTime is een geregistreerd handelsmerk van RagTime.de Development GmbH.

m1 m2