RagTime 6.6.2 beschikbaar!

"Quick Look" voorvertoning voor Mac-gebruikers, en voorvertoning in Windows Verkenner van RagTime documenten. Bovendien bevat deze versie veel verbeteringen.
 

Venlo NL, Hannover DE, 6 december 2016
 

RagTime.de Development GmbH heeft vandaag RagTime 6.6.2, de tweede grote gratis update van programmaversie 6.6, gepubliceerd.

RagTime 6.6.2 is de nieuwste generatie van de unieke professionele business-publishing software die pagina-opmaak met krachtige prestaties op het gebied van tekstverwerking, uitgebreide spreadsheets, illustraties en infografieken binnen één enkele comfortabele lay-outomgeving combineert. De software is beschikbaar voor Mac OS én Windows en is volledig compatibel met macOS 10.12 "Sierra" en Windows 10.

"We zijn verheugd om een grote update voor onze RagTime productfamilie te publiceren. RagTime 6.6.2 biedt "Quick Look" voorvertoning in de Finder op een Mac, resp. een voorvertoning in Windows Verkenner, verbeterde RagTime vensters voor het openen en bewaren van documenten en andere verbeteringen die we na feedback door onze klanten hebben overgenomen." zegt Helmut Tschemernjak, zaakvoerder van RagTime.de Development GmbH.


De belangrijkste innovaties in RagTime 6.6.2 zijn onder andere:

  • "Quick Look" voorvertoning van documenten in de Finder van een Mac
  • Voorvertoning van documenten in de Windows Verkenner
  • Verbeterde spreadsheets bij documenten met veel tekst in meerdere tekstcellen
  • Verbeteringen en opgeloste fouten – verbeterde programmastabiliteit
  • Verbeterde RagTime vensters voor het openen en bewaren van documenten
  • Compatibel tot macOS 10.13 "High Sierra" en Windows 10

 

De update naar RagTime 6.6.2 is gratis beschikbaar voor gebruikers van RagTime 6.6. Upgrades zijn mogelijk vanaf alle voorgaande RagTime versies, ook meergebruikersversies en onbeperkte bedrijfslicenties zijn beschikbaar. Een demoversie van de software kan worden gedownload via www.ragtime-online.nl (ga naar »Support« en dan naar »Downloads«)

 

RagTime 6.6 - eenvoudig en productiever werken

Met de professionele business-publishing software RagTime kunnen gebruikers zowel office documenten alsook professioneel ontworpen documenten maken.

Het omvat geavanceerd ontwerpgereedschap en is de perfecte combinatie van een kantoor- en desktop publishing programma: RagTime combineert kadergeoriënteerde pagina-opmaak met krachtige prestaties op het gebied van tekstverwerking en uitgebreide spreadsheets. De software werkt met illustraties en maakt grafieken en sjabloondocumenten in een comfortabele lay-outomgeving.

U kunt RagTime voor alle mogelijke taken gebruiken - van het "gewoon even" maken van formulieren tot het produceren van database gestuurde meertalige technische catalogussen - en het is daarbij ook nog eens eenvoudig in het gebruik.

RagTime is beschikbaar voor Mac en Windows en is tussen deze besturingssystemen volledig compatibel. Meer informatie over alle mogelijkheden en voordelen van RagTime vindt u hier: www.ragtime-online.nl

RagTime is een geregistreerd handelsmerk van RagTime.de Development GmbH.

m1 m2