Nieuwe RagTime database-verbinding ondersteunt FileMaker Pro 14

FileTime X maakt een verbinding tussen de inhoud van FileMaker-databases en RagTime pagina-layouts voor gebruik in formulieren, seriebrieven en spreadsheets. De RagTime database-verbinding FileTime X ondersteunt alle belangrijke versies van FileMaker zoals bijvoorbeeld versie 12, 13 en 14.

 

Venlo (NL) - Hannover (DE) 26-10-2015

RagTime.de Development GmbH heeft vandaag FileTime X gepubliceerd die compatibel is met alle belangrijke versies van FileMaker. De RagTime extensie FileTime X zorgt voor de naadloze verbinding tussen RagTime 6.6, de professionele zakelijke publishing oplossing, en een FileMaker Pro-database. Met FileTime X kunnen FileMaker-database velden door middel van drag & drop gesleept worden in een RagTime pagina-layout voor het gebruik in formulieren, standaardbrieven of voor het perfecte afdrukken. Bovendien stelt FileTime X spreadsheet-functies beschikbaar die direct toegankelijk zijn vanuit FileMaker-databases.

Het gebruik is zo eenvoudig dat iedereen FileMaker data in RagTime-documenten kan gebruiken - en dat alles zonder enige kennis van programmeren. De upgrade voor de nieuwe FileTime X is gratis beschikbaar voor huidige FileTime gebruikers en ondersteunt de nieuwste RagTime 6.6 versie.

 

De voordelen van FileTime X zijn:

  • Perfecte afdruk van RagTime layout-pagina's met FileMaker gegevens
  • Database-velden direct in de layout slepen (drag and drop)
  • Afdrukfuncties voor seriebrieven
  • Spreadsheet-functies voor FileMaker gegevens (15 functies)
  • Ondersteuning voor FileMaker 12, 13, 14
  • Gratis upgrade naar FileTime X (RagTime 6.6 vereist)

 

"Met onze vertrouwde RagTime extensie FileTime X voor FileMaker Pro, bieden wij een krachtige, maar eenvoudig te gebruiken FileMaker publishing-oplossing voor elke gebruiker", zegt Helmut Tschemernjak, zaakvoerder van de RagTime.de Development GmbH.

FileTime X voor Ragtime 6.6 kost 199 euro (exclusief BTW). Gedetailleerde informatie en een inleidende video over FileTime X vindt u op de website van de ontwikkelaar www.ragtime.de en van de Benelux distributeur www.ragtime-online.nl. De RagTime 6.6 demo bevat al een installatieprogramma voor FileTime X.

 

RagTime 6.6 - gewoon productiever werken

Met de professionele business-publishing software RagTime kunnen gebruikers professioneel ontworpen documenten maken. Het omvat geavanceerd ontwerpgereedschap en is de perfecte combinatie van een kantoor- en desktop publishing programma: RagTime combineert kadergeori├źnteerde pagina-opmaak met krachtige prestaties op het gebied van tekstverwerking en uitgebreide spreadsheets. De software werkt met illustraties en maakt grafieken en sjabloondocumenten in een comfortabele lay-outomgeving. U kunt RagTime voor alle mogelijke taken gebruiken - van het "gewoon even" maken van formulieren tot het produceren van database gestuurde meertalige technische catalogussen - en het is daarbij ook nog eens eenvoudig in het gebruik. RagTime is beschikbaar voor Mac en Windows en is tussen deze besturingssystemen volledig compatibel.

RagTime is een geregistreerd handelsmerk van RagTime.de Development GmbH.
 

Over Noadis

Noadis, gevestigd in Venlo, Nederland, is al sinds de negentiger jaren een vertrouwde distributeur van Macintosh en Windows programma's. Noadis is tevens de Nederlandse distributeur van alle RagTime producten van RagTime.de Sales GmbH en RagTime.de Development GmbH. Informatie over RagTime is te vinden via http://www.ragtime-online.nl

m1 m2