RagTime 6.6.3 beschikbaar!

Volledige ondersteuning voor macOS 10.13 ("High Sierra"), een splinternieuw RagTime-afdruksysteem voor Mac gebruikers en andere verbeteringen.

Venlo NL, Hannover DE, 20 september 2017
 

RagTime.de Development GmbH heeft vandaag RagTime 6.6.3, de derde grote update na het publiceren van de nieuwe versie 6.6, gepubliceerd. RagTime 6.6.3 is de nieuwste generatie van de unieke professionele business-publishing software die pagina-opmaak met krachtige prestaties op het gebied van tekstverwerking, uitgebreide spreadsheets, illustraties en infografieken binnen één enkele comfortabele lay-outomgeving combineert. De software is beschikbaar voor Mac OS én Windows en is volledig compatibel met macOS 10.13 "High Sierra" en Windows 10. RagTime bevat tevens verbeteringen voor Mac- en Windows gebruikers.
 

"We zijn verheugd om een grote update voor onze RagTime productfamilie te publiceren. RagTime 6.6.3 ondersteunt Apples gloednieuwe besturingssysteem macOS 10.13 ("High Sierra"). Daarnaast wordt een nieuw druksysteem in gebruik genomen voor Mac-gebruikers waarmee de uitvoer vooraf kan worden getest zonder de 'Voorvertoning' toepassing, zegt Helmut Tschemernjak, zaakvoerder van RagTime.de Development GmbH.
 

De update naar RagTime 6.6.3 is gratis beschikbaar voor gebruikers van RagTime 6.6. Upgrades zijn mogelijk vanaf alle voorgaande RagTime versies, ook meergebruikersversies en onbeperkte bedrijfslicenties zijn beschikbaar. Een demoversie van de software kan worden gedownload via www.ragtime-online.nl (ga naar »Support« en dan naar »Downloads«)
 

RagTime 6.6 - eenvoudig en productiever werken

Met de professionele business-publishing software RagTime kunnen gebruikers zowel office documenten alsook professioneel ontworpen documenten maken.

Het omvat geavanceerd ontwerpgereedschap en is de perfecte combinatie van een kantoor- en desktop publishing programma: RagTime combineert kadergeoriënteerde pagina-opmaak met krachtige prestaties op het gebied van tekstverwerking en uitgebreide spreadsheets. De software werkt met illustraties en maakt grafieken en sjabloondocumenten in een comfortabele lay-outomgeving.

U kunt RagTime voor alle mogelijke taken gebruiken - van het "gewoon even" maken van formulieren tot het produceren van database gestuurde meertalige technische catalogussen - en het is daarbij ook nog eens eenvoudig in het gebruik.

RagTime is beschikbaar voor Mac en Windows en is tussen deze besturingssystemen volledig compatibel. Meer informatie over alle mogelijkheden en voordelen van RagTime vindt u hier: www.ragtime-online.nl

RagTime is een geregistreerd handelsmerk van RagTime.de Development GmbH.

m1 m2