RagTime 6.6 - het beste RagTime aller tijden!

RagTime 6.6 – het beste RagTime aller tijden!
RagTime, dé unieke professionele business-publishing software.

RagTime heeft een grondige herziening ondergaan met betrekking tot snelheid en stabiliteit en ondersteunt de nieuwste besturingssystemen van Apple en Microsoft en biedt daarnaast nieuwe functies.
 

Het ondersteunt volledige tekst zoeken met Spotlight en Windows Search op 64-bit systemen, hoge-resolutie display's (Apple Retina) en

PDF's maken met de nieuwere versies van Acrobat. RagTime 6.6 is voor Mac en Windows beschikbaar.
 

Venlo NL, Hannover DE, 8 oktober 2015
 

RagTime.de Development GmbH heeft vandaag de nieuwste generatie van dé professionele business publishing software RagTime 6.6

gepubliceerd.
 

RagTime combineert pagina-opmaak met krachtige prestaties op het gebied van tekstverwerking, uitgebreide spreadsheets, illustraties en infografieken binnen één enkele comfortabele lay-outomgeving.
 

De software is beschikbaar voor Mac OS én Windows en is volledig compatibel met OS X 10.11 "El Capitan" en Windows 10. Verder is er natuurlijk ook nog ondersteuning voor een aantal oudere besturingssystemen.
 

RagTime 6.6 is qua snelheid en stabiliteit grondig herzien en draait extreem stabiel, iets dat een hoge prioriteit is voor het dagelijks werk van de RagTime gebruiker.
 

Helmut Tschemernjak, zaakvoerder van RagTime.de Development GmbH, zegt: "We zijn trots op de functionaliteit met recente OS-versies, zoals bijvoorbeeld Retina, de Spotlight-zoekfunctie of Windows Search of PDF-generatie met ondersteuning voor de nieuwste Acrobat versies ." en verder: "We hebben heel veel moeite gedaan om alle bekende problemen op te lossen en om de software sneller en gebruiksvriendelijker te maken. RagTime 6.6 is het beste RagTime van alle tijden!".
 

De belangrijkste innovaties in RagTime 6.6 zijn onder andere:

  • Hoge resolutie beeldschermen – kristalheldere weergave van uw RagTime documenten op »Retina« beeldschermen
  • Windows Search – geïntegreerde 64-bits Windows Search adapter
  • Mac Spotlight zoeken - 64-bits RagTime Spotlight adapter voor OS X
  • Ondersteuning van nieuwere versies van Acrobat Distiller, bijvoorbeeld Distiller DC, voor het maken van PDF's
  • Verbeterde spreadsheet-functies - markeren van hoofdkolommen en hoofdrijen en uitgebreide functies
  • Compatibel met Mac OS X 10.11 en Windows 10 – ondersteuning vanaf OS X 10.6 en Windows XP
     

RagTime 6.6 kost 729,00 euro, een upgrade van de vorige versie is voor 299,00 euro te koop (exclusief BTW). Meergebruikersversies alsook licentie-uitbreidingen zijn ook beschikbaar.
 

Een demoversie is beschikbaar via www.ragtime-online.nl (ga naar »Support« en dan naar »Downloads«)

RagTime 6.6 wordt naar verwachting uitgebracht vanaf 22 oktober 2015. Meer informatie over RagTime 6.6 is te vinden op www.ragtime-online.nl
 

RagTime 6.6 - eenvoudig en productiever werken

Met de professionele business-publishing software RagTime kunnen gebruikers zowel office documenten alsook professioneel ontworpen documenten maken.

Het omvat geavanceerd ontwerpgereedschap en is de perfecte combinatie van een kantoor- en desktop publishing programma: RagTime combineert kadergeoriënteerde pagina-opmaak met krachtige prestaties op het gebied van tekstverwerking en uitgebreide spreadsheets. De software werkt met illustraties en maakt grafieken en sjabloondocumenten in een comfortabele lay-outomgeving.

U kunt RagTime voor alle mogelijke taken gebruiken - van het "gewoon even" maken van formulieren tot het produceren van database gestuurde meertalige technische catalogussen - en het is daarbij ook nog eens eenvoudig in het gebruik.

RagTime is beschikbaar voor Mac en Windows en is tussen deze besturingssystemen volledig compatibel. Meer informatie over alle mogelijkheden en voordelen van RagTime vindt u hier: www.ragtime-online.nl

RagTime is een geregistreerd handelsmerk van RagTime.de Development GmbH.

m1 m2