Softpress - Freeway

Freeway is een 32-bits applicatie. Freeway zal niet draaien onder de nieuwste versie van macOS 10.15 (Catalina) omdat Apple de ondersteuning voor 32-bits applicaties heeft stopgezet en veel van de systeem-API's die Freeway gebruikt niet meer zal ondersteunen. Toch wordt Freeway nog redelijk veel gebruikt ook vanwege de goedkope prijs momenteel, zie hier onder.

We hebben een 64-bits vervanger voor Freeway (Xway genaamd) ontwikkeld, zie hier boven in het menu.

Standaard

29 euro

Standalone webdesign

Freeway 7

Premium

52 euro

Mini-bundel

Freeway 7

Template Pack 1

Ik wil alles!

74 euro

Beste prijs-kwaliteitsverhouding!

Freeway 7

Template Packs 1 & 2

Exhibeo + Chroma

Lijst van modelbestanden.

LET OP! Hier onder is een lijst van de modelbestanden die bij sommige bovenstaande aanbiedingen gratis er bij zitten. We linken door in een nieuw venster dan kunt u een voorbeeld zien. Wilt u weer terug naar deze pagina sluit dan de voorbeeldpagina. Mocht u de modelbestanden (templates) niet hebben dan zijn deze altijd goed om ideeën uit te putten.

Assistant

Dit responsive modelbestand voor Freeway Pro ziet er zakelijk en professioneel uit, terwijl de rest er stijlvol en elegant uit ziet. Met grote afbeeldingen en een strakke tekstopmaak zou dit modelbestand goed kunnen dienen als een site voor een accountantskantoor, advocatenkantoor, of andere soortgelijke beroepen.

Voorbeeld

Cuisine

Cuisine is een levendig en bruisend modelbestand voor Freeway Pro. Afbeeldingen hebben een ereplaats, met een ruimte op elke pagina voor invulling van een mooie aanlokkelijke afbeelding, en informatie, over de volle breedte. Het is flexibel, volledig aanpasbaar, en zou goed als een website voor een cafe, restaurant, of andere soortgelijke instellingen kunnen dienen. Freeway 7 Pro vereist.

Voorbeeld

Fleet

Fleet is een levendig en elegant modelbestand voor Freeway Pro. Het is volledig flexibel en beschikt over de volledige breedte voor afbeeldingen voor een maximale impact. Hoewel het is opgezet als een site voor een taxibedrijf, zou dit modelbestand goed kunnen werken voor andere dienstverlenende beroepen. Freeway 7 Pro vereist.

Voorbeeld

Floral

Floral is een opvallend mooi modelbestand voor Freeway Pro. Met een vervagende diashow en winkelpagina voor het verkopen van uw goederen, is deze sjabloon perfect geschikt voor prachtige ecommerce sites. Freeway 7 Pro vereist.

Voorbeeld

Health

Health is een schoon en eenvoudig modelbestand voor Freeway Pro. Dit modelbestand is bijzonder geschikt voor gezond leven- en welzijnsites zoals tandheelkundige praktijken, gezondheidscentra of alternatieve therapeuten. Freeway 7 Pro vereist.

Voorbeeld

SecondSight

SecondSight is een flexibel zakelijk georiënteerd modelbestand voor Freeway Pro. Met de grote afbeeldingen en gewaagde levendige tekststijlen en een blog pagina, zou dit modelbestand perfect kunnen dienen voor agentschappen en andere zakelijke service-gerelateerde bedrijven. Freeway 7 Pro vereist.

Voorbeeld

Smile

Ontworpen om te worden gebruikt voor buitenschoolse opvang of kinderdagverblijf, zou dit modelbestand ook goed kunnen werken in een site bedoeld voor kinderen. Freeway 7 Pro vereist.

Voorbeeld

Tranquil

Tranquil is een donker en stijlvol modelbestand voor Freeway Pro. De afbeeldingen zorgen er voor dat het perfect is voor een tuinaanlegbedrijf, maar met nieuwe afbeeldingen en kleuren het zou ook heel goed werken als een site voor andere diensten met buitenactiviteiten. Freeway 7 Pro vereist.

Voorbeeld

Estate

Estate werd ontworpen als een vakantiehuis- of accommodatie modelbestand voor Freeway Pro. De levendige kleuren en prachtige combinatie van lettertypes geef het een prachtige moderne uitstraling.

Voorbeeld

Homeshop

Zoals de naam al doet vermoeden, is Homeshop is ontworpen met creatieve makers in het achterhoofd. Een fantastisch Freeway Pro modelbestand voor het verkopen of presenteren van uw ambacht.

Voorbeeld

Macro

Macro is een stijlvol fotografie modelbestand voor Freeway Pro. Met grote afbeeldingen die uw werk laten zien met het volledige potentieel, werd dit modelbestand ontworpen om succes mee te hebben.

Voorbeeld

Portfolio

Portfolio is, verrassend, een Freeway Pro modelbestand voor een portfolio! Dit bijzondere modelbestand is ontworpen om er prachtig uit te zien op zowel grote en kleine schermformaten, met een extra breed breekpunt om de grootste maten te laten zien die er zijn.

Voorbeeld

Retro’d

Dit vlak ontworpen Freeway Pro modelbestand is gemaakt met een design bedrijf in het achterhoofd, maar kan even goed voor andere bedrijven gebruikt worden. Het is een enkele pagina-indeling met een elegant soepel scroll gedrag bij het navigeren binnen de site.

Voorbeeld

Serenity

Serenity is een Freeway Pro modelbestand om te vereren, ongeacht de denominatie. Het ontwerp is schoon en opzettelijk eenvoudig gehouden om de inhoud voor zichzelf te laten spreken.

Voorbeeld

Snapper

Snapper is een Freeway Pro modelbestand voor fotografen en kunstenaars. Het geeft het belangrijkste onderdeel van uw site een podium – uw afbeeldingen.

Voorbeeld

TheBand

Geef uw site een rock and roll behandeling met het TheBand Freeway Pro modelbestand. Perfect voor uw band-website, maar ook flexibel genoeg voor tal van andere toepassingen.

Voorbeeld