Softpress lanceert Freeway 6 met HTML5 en CSS3

Softpress kondigt vandaag de directe beschikbaarheid van Freeway 6 Pro en Express aan, de nieuwste versie in hun lijn van bekroonde visuele web-ontwerp-toepassingen. Nieuwe functies in deze versie zijn onder andere HTML5 en CSS3-uitvoer, automatische formulier behandeling en reacties van bezoekers, samen met tal van verbeteringen en uitbreidingen.

Oxford, Verenigd Koninkrijk / Venlo, Nederland - 31 januari 2013

Met Freeway, het krachtige web-ontwerp programma, is het heel eenvoudig te ontwerpen, te werken en unieke websites te publiceren, zonder zelf code te schrijven. Freeway produceert ook e-mail nieuwsbrieven die prachtig werken in alle e-mail-programma's en websites die op die manier uitstekend dienst doen als interactieve presentaties.
 

Freeway voelt heel vertrouwd als je ooit pagina-lay-out werk gedaan hebt. Gewoon elementen tekenen en vrij bewegen op de pagina - denk hierbij aan DTP voor het web. Het toevoegen van dynamische functionaliteit zoals e-commerce, multimedia-en navigatiemenu's in uw sites is eenvoudig - en natuurlijk is alles volledig klantgericht.
 

Met deze nieuwe versie is het een koud kunstje om de nieuwste technologieën beschikbaar voor web-ontwerpers te gebruiken. Zowel Pro en Express hebben nu standaard HTML5 uitvoer, zodat gebruikers gemakkelijk mobiel-vriendelijke multimedia toe kunnen voegen aan hun sites. Pro-gebruikers hebben de mogelijkheid om nieuwe HTML5 element types en formulierelementen te gebruiken.
 

Samen met de toegevoegde CSS3 stijlen en gemoderniseerde code-generatie, heeft u meer controle over het uiterlijk van de formulierelementen, ingebouwde formulier-verwerking, reacties van bezoekers, nieuwe sociale media knoppen, verbeterde CSS-lay-outs voor het creëren van flexibele en vloeiende lay-outs, verbeterde mobiele ondersteuning, en nog veel meer. Deze nieuwe versie mag u niet missen.
 

"We zijn super-enthousiast over Freeway 6," zegt Joe Billings, Managing Director van Softpress. "Freeway 6 stelt echt de mogelijkheden open voor onze gebruikers. Mensen konden al fantastische sites creëren met de vorige versie met dingen als responsieve lay-outs en web fonts. Dit wordt alleen maar beter met Freeway 6."

 

Nieuwe functies en verbeteringen in Freeway 6:

- HTML5 (nieuw)

- HTML5 semantische elementen (nieuw)

- HTML5 formulier invoertypes (nieuw)

- Formulier labels (nieuw)

- Stijlbare formulieren (nieuw)

- Gegroepeerde aankruisvakjes (nieuw)

- Geavanceerde CSS3 kaderschaduwen (nieuw)

- Geavanceerde CSS3 tekstschaduwen (nieuw)

- HTML-element opaciteit (nieuw)

- Automatisch formulierbehandeling-script (nieuw)

- Eenvoudig HTML5 video en audio toevoegen (nieuw)

- Voeg bezoeker commentaar toe (nieuw)

- Meerdere Google Maps markers (nieuw)

- Moderne code generatie (verbeterd)

- Externe stylesheets (verbeterd)

- E-mail nieuwsbrief creëren (verbeterd)

- CSS gebaseerde lay-outs (verbeterd)

- Flexibele CSS lay-outs (verbeterd)

- Handmatige en automatische instroom lay-outs (verbeterd)

- Formulieren (verbeterd)

- Voeg Flash video toe (verbeterd)

- Google Maps (verbeterd)

- Voeg Paypal 'Koop nu' en 'Doneer' knoppen toe (verbeterd)

- Maak links naar Maps app (iOS) (verbeterd)

- Mobiele doorverwijzingen (telefoon en tablet) (verbeterd)

 

Freeway Pro en Freeway Express zijn nu verkrijgbaar bij http://www.noadis.nl

Prijzen kunnen na verloop van tijd aangepast worden.

 

Systeemvereisten

Freeway 6 Pro en Freeway 6 Express vereist Mac OS X 10.6.8 (Snow Leopard) of nieuwer en draait zodoende uitsluitend op Intel computers (niet meer op een PPC computer).

 

Over Freeway

Freeway, geprezen voor visueel ontwerp en de zuivere HTML-code, is het gereedschap bij uitstek voor professionele en beginnende Mac gebruikers die zich willen richten op hun ontwerp, niet op de code!

 

Over Noadis

Noadis, gevestigd in Venlo, Nederland, is al sinds de negentiger jaren een vertrouwde distributeur van Macintosh en Windows programma's zoals o.a. RagTime, ConceptDraw en TechTool. Noadis is de Benelux distributeur van Freeway.

FREEWAY

responsive websites

m1 m2